Energirenovering af din bygning

Spar penge på varmeregningen og få et bedre indeklima

Kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning og samtidig få et bedre indeklima i dit hus eller i dine erhvervslokaler? Så står vi hos Tinglev Tømrerforretning ApS gerne klar med en hjælpende hånd. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi kan blandt andet foretage en energirenovering af din bygning.

Vi holder selv til i Tinglev, hvorfra vi ofte kører ud til opgaver for både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Aabenraa, Kolding, Haderslev og i flere andre omkringliggende byer.

Eksempler på hvad en energirenovering kan omfatte

En energirenovering af parcelhus såvel som erhvervsbygning kan omfatte en række forskellige tiltag, der har til formål at mindske energiforbruget i dit hjem, særligt i forhold til opvarmningen, og som samtidig kan give dig et bedre indeklima og en mindre CO2-udledning.

Vi kan blandt andet hjælpe dig i forbindelse med:

Vi står klar med kyndig rådgivning

Netop fordi der kan være mange forskellige tiltag i forbindelse med en energirenovering, så står vi gerne klar med kyndig og kompetent rådgivning, så du kan være sikker på, at du får den bedst mulige løsning i forhold til dit budget.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Det kan som regel altid godt betale sig at få foretaget en energirenovering af huset, da denne på sigt kan give dig store besparelser på blandt andet varmeudgifterne. 

Derudover kan den muligvis også øge værdien af dit hus, fordi en energioptimering kan give dit hus et bedre energimærke, og det kan samtidig også gøre huset nemmere at sælge, hvis det skulle blive aktuelt.

Kontakt os gerne i dag for at indhente et uforpligtende tilbud på den løsning, der vil være den rette for lige netop din bygning eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

FIND INSPIRATION​

Find inspiration til dit næste projekt.

mere end 40 års erfaring

Hos Tinglev Tømrerforretning har vi siden 1973 løst mange forskellige former for tømrer- og snedkerarbejde for vores kunder.

100% ærlighed

Hos Tinglev Tømrerforretning lægger vi stor vægt på den personlige kontakt og 100% ærlighed fra start til slut.

Konkurrencedygtige priser

Hos Tinglev Tømrerforretning er du altid garanteret en konkurrencedygtig og billig pris.

facebook-white   Følg med på Facebook

Har vi fanget din interesse?

Henvend dig allerede i dag

Hos Tinglev Tømrerforretning ApS ser vi frem til din henvendelse og står klar til at hjælpe med dit fremtidige byggeprojekt.

CVR: ​39369656

​Tinglev Tømrerforretning ApS

​Telefon

​22 77 48 69

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt