Udskiftning af døre og vinduer

Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Tinglev Tømrerforretning ApS har vi mange års erfaring inden for både renovering og udskiftning af vinduer og døre, som vi udfører for kunder i og omkring Aabenraa, Kolding og Haderslev.

Ved renovering af dine vinduer bestræber vi os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage.

Professionel udskiftning af vinduer

Vi tilbyder blandt andet udskiftning og montering af:

  • Termoruder
  • Ovenlysvinduer
  • ​Tagvinduer
  • Glaslister
  • ​Tætningslister
  • ​Hængsler

Derudover udskifter vi også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i de næste mange år fremadrettet.​

FIND INSPIRATION​

Find inspiration til dit næste projekt.

mere end 40 års erfaring

Hos Tinglev Tømrerforretning har vi siden 1973 løst mange forskellige former for tømrer- og snedkerarbejde for vores kunder.

100% ærlighed

Hos Tinglev Tømrerforretning lægger vi stor vægt på den personlige kontakt og 100% ærlighed fra start til slut.

Konkurrencedygtige priser

Hos Tinglev Tømrerforretning er du altid garanteret en konkurrencedygtig og billig pris.

Nye vinduer og døre af den bedste kvalitet

I forbindelse med montering og udskiftning af døre og vinduer efter mål har vi et samarbejde med Danmarks førende producenter, hvilket betyder, at vi kan udskifte døre og vinduer med færdige elementer af den bedste kvalitet på markedet.

​Hvad koster udskiftning af døre og vinduer?

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde, men den endelige pris afhænger af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, og om du også skal have monteret nye døre i samme omgang. I så fald afhænger prisen også af, om der er tale om udskiftning af indvendige døre eller udvendige døre.

Derudover varierer vores priser også afhængigt af, hvor store vinduerne skal være, og hvilket materiale de skal være fremstillet i.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på udskiftning af døre såvel som udskiftning af vinduer, når vi kender til opgavens omfang og dine ønsker.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller kompetent rådgivning

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, eller hvis du har brug for vores rådgivning og vejledning. Du skal bare ringe til os på telefon 22 77 48 69 eller skrive til vores e-mail kontakt@tinglevtomrerforretning.dk.

facebook-white   Følg med på Facebook

Har vi fanget din interesse?

Henvend dig allerede i dag

Hos Tinglev Tømrerforretning ApS ser vi frem til din henvendelse og står klar til at hjælpe med dit fremtidige byggeprojekt.

CVR: ​39369656

​Tinglev Tømrerforretning ApS

​Telefon

​22 77 48 69

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt