Lægning af nyt tag og andet tagarbejde

Skal du have lagt nyt tag på huset, drømmer du om at udnytte husets førstesal, eller kunne du tænke dig at få bygget en flot tagterrasse? Så står vi hos Tinglev Tømrerforretning ApS klar til at løfte opgaven. Vi har mange års erfaring inden for tagarbejde, som vi blandt andet udfører i Kolding, Haderslev, Aabenraa og omegn.

Lægning af nyt tag i tegl

Vi er specialister i at lægge tegltag, så skal du have lagt nyt tag på huset, kan du trygt få en tagdækker ud og lave en flot og klassisk løsning med tegl på taget.

MED ET NYT TEGLTAG FÅR DU:​

  • ​En klassisk tagløsning
  • ​Et vedligeholdelsesfrit tag
  • ​Et nyt tag med en utrolig lang holdbarhed på ca. 50-70 år

FIND INSPIRATION​

Find inspiration til dit næste projekt.

mere end 40 års erfaring

Hos Tinglev Tømrerforretning har vi siden 1973 løst mange forskellige former for tømrer- og snedkerarbejde for vores kunder.

100% ærlighed

Hos Tinglev Tømrerforretning lægger vi stor vægt på den personlige kontakt og 100% ærlighed fra start til slut.

Konkurrencedygtige priser

Hos Tinglev Tømrerforretning er du altid garanteret en konkurrencedygtig og billig pris.

Hvad koster et nyt tag?

Nu tænker du måske ”Hvad koster et nyt tegltag?” – Vores priser på et nyt tag i tegl afhænger af flere forskellige faktorer, herunder hvor mange kvadratmeter tag der skal lægges. Når du vælger os, er du altid garanteret en billig pris på kvalitetsarbejde.

Et tegltag er ikke et af de billigste tagtyper på markedet, men til gengæld får du et utroligt flot tag, der kan holde i rigtig mange år. På den måde er der tale om en rigtig god investering, og du slipper for at skulle bekymre dig om taget i rigtig mange år fremover.

Etablering af en førstesal eller en tagterrasse

Hvis du har en førstesal, som ikke bliver udnyttet, så kan vi hjælpe dig på flere forskellige måder. Vi kan rådgive dig i forbindelse med, hvordan du udnytter din tagetage bedst muligt. Vi har mange års erfaring med at udarbejde planløsninger, og vi ved, hvordan man udnytter pladsen bedst muligt.

Derudover kan vi også hjælpe dig med selve byggearbejdet, når du skal have etableret en førstesal eller bygget en tagterrasse. Vi lægger vægt på kvalitet, og vi sætter en ære i at overholde tidsplaner og budgetter.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Kontakt os på telefon 22 77 48 69 eller e-mail kontakt@tinglevtomrerforretning.dk for rådgivning eller for at indhente et uforpligtende tilbud på et nyt tag, etablering af en førstesal eller en tagrenovering. 

facebook-white   Følg med på Facebook

Har vi fanget din interesse?

Henvend dig allerede i dag

Hos Tinglev Tømrerforretning ApS ser vi frem til din henvendelse og står klar til at hjælpe med dit fremtidige byggeprojekt.

CVR: ​39369656

​Tinglev Tømrerforretning ApS

​Telefon

​22 77 48 69

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt