Renovering og MONTERING af køkken

Få det køkken du drømmer om

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Det fungerer som mødested om morgenen før skole og arbejde, og om aftenen bruges det til madlavning og aftenkaffe, mens køkkenet i weekenderne ofte bruges, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær.

Derfor skal køkkenet i hjemmet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje, så det lever op til alle dine ønsker og behov.

Hos Tinglev Tømrerforretning ApS har vi mange års erfaring med både køkkenrenovering samt planlægning og montering af køkken. Vi tilbyder renovering og montering af køkken for både private og erhverv i blandt andet Aabenraa, Haderslev, Kolding og omegn.

Står dit køkken over for en udskiftning, står vi også altid klar med kompetent rådgivning omkring stil og funktionalitet.

Skal det være et køkken i lyse farver?

Skal dit køkken være i lyse farver, eller skal det være et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, så forvandler vi gerne dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

​Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, og på vores eget værksted fremstiller vi selv komponenter, der kan give dit køkken et helt unikt præg.

Vi sætter en stor ære i, at vores køkkenrenovering og køkkenmontering står færdig til den rette tid, til den aftalte pris og i den bedste kvalitet.

Hvad koster montering af køkken?

Vores priser på montering af køkken afhænger blandt andet af følgende faktorer:

  • Om du køber køkkenet igennem os, eller om du selv har indkøbt køkkenet
  • Hvor stort det nye køkken skal være
  • Om vi skal ombygge køkkenet eller foretage nogle renoveringer i forbindelse med din køkkenopsætning
  • Hvad du har af særlige ønsker og behov.

Kontakt os og få beregnet en pris på din køkkenrenovering

Kunne du tænke dig at få foretaget en større eller mindre køkkenrenovering, er du altid velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris på opgaven.

FIND INSPIRATION​

Find inspiration til dit næste projekt.

mere end 40 års erfaring

Hos Tinglev Tømrerforretning har vi siden 1973 løst mange forskellige former for tømrer- og snedkerarbejde for vores kunder.

100% ærlighed

Hos Tinglev Tømrerforretning lægger vi stor vægt på den personlige kontakt og 100% ærlighed fra start til slut.

Konkurrencedygtige priser

Hos Tinglev Tømrerforretning er du altid garanteret en konkurrencedygtig og billig pris.

facebook-white   Følg med på Facebook

Har vi fanget din interesse?

Henvend dig allerede i dag

Hos Tinglev Tømrerforretning ApS ser vi frem til din henvendelse og står klar til at hjælpe med dit fremtidige byggeprojekt.

CVR: ​39369656

​Tinglev Tømrerforretning ApS

​Telefon

​22 77 48 69

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt