Totalentreprise i forbindelse med tilbygning og ombygning

Hos Tinglev Tømrerforretning ApS tilbyder vi et hav at tilbygninger til dit hjem, uanset om du bor i Aabenraa, Kolding, Haderslev eller omegn. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for form og funktion af din tilbygning eller ombygning.

Vi bygger i totalentreprise, så du kun behøver at have kontakt med én person under hele projektet. Med denne entreprise slipper du også selv for at koordinere arbejdet mellem flere forskellige håndværkergrupper, hvilket både kan være tidskrævende og ressourcekrævende.

Vælg mellem flere forskellige løsninger

En tilbygning kan på elegant vis integreres med det nuværende hjem. Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelsen.

Der er rigtig mange forskellige muligheder, hvis du har brug for mere plads i din bolig. I dag kan man for eksempel nemt udvide boligen med en tagetage, selvom tagets hældning er lille, eller taget er helt fladt.

En udestue er en relativt billig og hyggelig måde at få flere kvadratmeter på. Mangler der et ekstra badeværelse eller ekstra værelser i boligen, kan dette også lade sig gøre.

Vi har i løbet af årene ombygget utallige huse og lejligheder i en totalentreprise. Terrasser er blevet ombygget, tage er hævet eller sænket, og garager er inddraget til beboelse.

​​Uanset dine ønsker og behov, så forsøger vi altid at skræddersy en løsning til dit hus i samarbejde med både arkitekter og ingeniører, så du får et flot, holdbart og ikke mindst funktionelt resultat.

Hos Tinglev Tømrerforretning ApS tænker vi gerne anderledes, og vi påtager os kun projekter, som vi kan stå inde for.​ Vi kan blandt andet også hjælpe med nyt tag eller udskiftning af vinduer.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for en totalentreprise

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 77 48 69 eller e-mail kontakt@tinglevtomrerforretning.dk for en rådgivende samtale om de forskellige muligheder i forbindelse med en total- eller hovedentreprise eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi prioriterer gode byggematerialer og en gennemtænkt byggeproces, som sparer dig for unødige bekymringer.

Hvis du går med byggetanker, så kontakt os og lad os høre dine ideer!

FIND INSPIRATION​

Find inspiration til dit næste projekt.

mere end 40 års erfaring

Hos Tinglev Tømrerforretning har vi siden 1973 løst mange forskellige former for tømrer- og snedkerarbejde for vores kunder.

100% ærlighed

Hos Tinglev Tømrerforretning lægger vi stor vægt på den personlige kontakt og 100% ærlighed fra start til slut.

Konkurrencedygtige priser

Hos Tinglev Tømrerforretning er du altid garanteret en konkurrencedygtig og billig pris.

facebook-white   Følg med på Facebook

Har vi fanget din interesse?

Henvend dig allerede i dag

Hos Tinglev Tømrerforretning ApS ser vi frem til din henvendelse og står klar til at hjælpe med dit fremtidige byggeprojekt.

CVR: ​39369656

​Tinglev Tømrerforretning ApS

​Telefon

​22 77 48 69

Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt